Biografie DJ Roel

Mede door de singlescollectie uit de jukebox uit het café van zijn oma raakte Roel al op jonge leeftijd verslaafd aan het draaien van plaatjes. Thuis op zolder ging veel vrije tijd op aan het draaien van plaatjes en het imiteren van de radiogrootheden van de jaren 80.

In 1988 draaide Roel voor het eerst op een feestje: op zijn eigen klassenfuif van groep 8. Op de 2e klas van de middelbare school begon hij met een klasgenoot een eigen drive-in-show voor alle feesten en partijen.

In die tijd kwam hij ook bij een lokale radiozender in België terecht waar hij de inmiddels landelijk bekende broers Patrick en Henri Kicken leerde kennen en (ook) een eigen jeugdprogramma op zaterdagmiddag kreeg.

Samen met hun ging hij (ook) steeds vaker in het weekend mee naar verschillende discotheken in het zuiden van het land waar hij flink wat ervaring opdeed en de smaak van het draaien echt te pakken kreeg.

Eind jaren 90 begon Roel als allround invaller in de Morgenzon in dorp Zeeland, destijds een van de toonaangevende discotheken van Nederland.

Binnen en jaar kreeg hij een vaste afdeling in het toenmalige feestcafé. Een jaar later werd hij resident dj van de grote zaal waar hij elk weekend heeft gestaan tot zomer 2004.

Na de Morgenzon kwam Roel terecht in discotheken in o.a. Heerlen (Peppermill) en Beek (Mondial) en diverse horecagelegenheden in Eindhoven en omstreken.

En sinds zomer 2006 gaat Roel letterlijk het hele land door als allround dj voor grote (bedrijfs) feesten in zowel partycentra als discotheken en café’s.

Inmiddels kan hij ook o.a. het Apres Ski Paleis in Hinterglemm (Oostenrijk), PSV en Kids-dj shows aan zijn referentielijst toevoegen.

Roel is als veelzijdige allround dj inzetbaar voor evenementen, bruiloften en diverse feesten op diverse locaties.